abe...

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Feb 17 22:57:26 UTC 2003


> |Мене ми останаа уште 600-тина денари. Ако не даваме за нотар
> | (Атомик?) ќе ни останат и тоа ќе бидат првите пари што ќе ги
> | ставиме на жиро сметката.
>
> Денес начув дека од 1 март ќе се плаќало 30 евра за домејн годишно.
> Ај распрашајте се...

од кај ова? јас ништо не сум чул.
јес да се заговара вакво нешто веќе сто години, ама тешко дека од 1 
март ќе биде...-- 
Дамјан

            There's no place like ~

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list