abe...

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Tue Feb 18 07:38:00 UTC 2003


Novica Nakov wrote:
> Денес начув дека од 1 март ќе се плаќало 30 евра за домејн годишно. Ај 
> распрашајте се... 
> 

И јас слушнав такво нешто. И тоа од 99% сигурни извори.-- 
(c) 2003 by the Great-Compu-Guru Society (tm)_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list