abe...

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Feb 18 21:12:49 UTC 2003


На 18 фев 2003 (вторник), Ivan Stojmirov напиша:

> >Денес начув дека од 1 март ќе се плаќало 30 евра за домејн годишно. Ај 
> >распрашајте се... 
> >
> 
> И јас слушнав такво нешто. И тоа од 99% сигурни извори.

А неможе ли и ние да се уклучиме во расправата околу тоа?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list