Linux kursevi

Dalibor Sojic dalibor at siteurl.everyone.net
Thu Feb 20 17:55:48 UTC 2003


Заинтересиран сум за држење на курсеви за linux. Дали би можеле да ми помогнете околу изборот на Linux дистрибуција (по можност локализирана). Кои придружни програми под Linux ги имате локализирано (освен OpenOffice).

Пишете го и Вашиот телефонски број за контакт.

Однапред Ви благодарам
Далибор Шојиќ
+389 70 672 614
+389 33 272 501

_____________________________________________________________
Besplaten e-mail ---> http://mail.biznis.com.mk

_____________________________________________________________
Select your own custom email address for FREE! Get you at yourchoice.com w/No Ads, 6MB, POP & more! http://www.everyone.net/selectmail?campaign=tag
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list