сајтот...

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Jun 28 14:27:59 UTC 2003


На 26 јун 2003 (четврток), Ivan Dimitrov напиша:

> Ќе се случи некогаш да се смени нешто на www.slobodensoftver.org.mk
> освен иконите? Мислам...би можело да се стави нешто како извештај
> што-како било на маратонот...

Би можело ако го напишеш.

Нели научивте до сега дека во Слободен софтвер филозофија нема жалење...ако
не ти се свиѓа нешто поправи го, ако го нема направи го.
-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list