sajt za prevod

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu May 15 18:22:05 UTC 2003


На 15 мај 2003 (четврток), Zlatko Trajceski напиша:

> Дај бе малку артистик фридом :_)) Навистина - ја замислувам како
> посебна страна - нема потреба се да правиме по образецот на главната
> страна.

Точно. Ајде направи ја цела.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list