"e" i "i" apostrofirano

Blagoja Gjakovski agitator at bagra.net.mk
Fri May 16 00:57:18 UTC 2003


Како во Gnome (поточно во gedit) да ги испишам буквите "е" и "и" со
апостроф? Злате ми збореше дека може со комбинација на MS Win тастерот
и уште некое друго копче од тастатурата.....
Пробував ама без успех.......ајде помагајте.

Баже
--
agitator at bagra.net.mk
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list