sajt za prevod

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sun May 18 14:51:22 UTC 2003


На 18 мај 2003 (недела), Александар Савиќ напиша:

> вклопува со слободниот софтвер. Вака, дизајнот (т.е. цвеќето) ме потсеќа 
> на Woodstock, sex revolution... Мислам дека сепак треба да се 

Па баш слобода. :)

И џабе јадете гомна, ако не ви се допаѓа направете го сами, ако нејќете да
го направите не му одмагајте на златко!

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list