sajt za prevod

Александар Савиќ savica at mt.net.mk
Mon May 19 23:22:26 UTC 2003


Georgi Stanojevski wrote:

>>вклопува со слободниот софтвер. Вака, дизајнот (т.е. цвеќето) ме потсеќа 
>>на Woodstock, sex revolution... Мислам дека сепак треба да се 
>>    
>>
>
>Па баш слобода. :)
>
>  
>

Глиша, па да, станува збор за некој вид на слобода. Ама сакав да 
истакнам дека таков изглед на официјален сајт за превод не прилега на 
организацијата. Знаеш каква маица видов на саем? Црна, со ливче 
marijuana, и околу него во круг пишуе Authorised dealer. Ај тоа да го 
ставиме, а? :-) 


-- 
Make it so.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list