sajt za prevod

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Tue May 20 06:51:33 UTC 2003


Александар Савиќ wrote:
> Глиша, па да, станува збор за некој вид на слобода. Ама сакав да 
> истакнам дека таков изглед на официјален сајт за превод не прилега на 
> организацијата. Знаеш каква маица видов на саем? Црна, со ливче 
> marijuana, и околу него во круг пишуе Authorised dealer. Ај тоа да го 
> ставиме, а? :-)
> 

Савица, не претерувај.
Сајтот е супер. Добро е секоја работна група да си има свој сајт, 
направен по свој вкус.

Златко, не ги слушај овие. Закон ти е сајтчето. Ако може и за мене еден 
да напраиш.  :-)

-- 
I am Fudd of Borg: Be vewwy quiet. I'm assimiwatin' a wabbit._______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list