Users missing

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Wed May 21 10:04:38 UTC 2003


> >До сега само 7 души немаат членски, баш поради тоа што имаше
> > недоречености и дупли карти. Зашто се нервираш незнам?
>
> Воопшто не се нервирам само сакам да знам дали воопшто ќе бидат ? Тоа
> сепак е еден начин идентификатор за тоа дека сме во ССМ..нели? И
> претпоставувам тие 7 се помеѓу 7 повлијателни во ССМ, нели? :-\

Пишува дека 7 души НЕМААТ членски, А НЕ дека само 7 души ИМААТ членски.

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

      Intel: where Quality is job number 0.9998782345!

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list