Users missing

Stojan Pesov alien at jupiter.aliens.com
Wed May 21 10:44:03 UTC 2003


У ред е да не бидат ставени на листата тие што немат платено
али барем mail да им се пише да се потсетат
или пак може да бидат објавени и да стои неплатил
само што тоа е многу инкасаторски безвезно

Најбоље да се пише mail и да се викнат сите што немат членски (платено)
на некој состанок и да се среди сето тоа
(прво треба да бидат готови членските, нели? )----- Original Message -----
From: "Дамјан Георгиевски" <penguinista at mail.net.mk>
To: <lug at lists.linux.net.mk>
Sent: Wednesday, May 21, 2003 12:04 PM
Subject: Re: [LUG] Re: Users missing


>
> > >До сега само 7 души немаат членски, баш поради тоа што имаше
> > > недоречености и дупли карти. Зашто се нервираш незнам?
> >
> > Воопшто не се нервирам само сакам да знам дали воопшто ќе бидат ? Тоа
> > сепак е еден начин идентификатор за тоа дека сме во ССМ..нели? И
> > претпоставувам тие 7 се помеѓу 7 повлијателни во ССМ, нели? :-\
>
> Пишува дека 7 души НЕМААТ членски, А НЕ дека само 7 души ИМААТ членски.
>
> --
> Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)
>
>      Intel: where Quality is job number 0.9998782345!
>
> _______________________________________________
> LUG mailing list
> LUG at lists.linux.net.mk
> http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lug
>

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list