Users missing

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Wed May 21 19:55:36 UTC 2003


На 21 мај 2003 (среда), Stojan Pesov напиша:

> У ред е да не бидат ставени на листата тие што немат платено
> али барем mail да им  се пише да се потсетат

Процедурата за нови членови е. 

1. Сите правилно пополнети пристапници се ставаат во база.

2. На новиот член му стига мејл, во кој меѓу другото го потсетува да си
   плати членарина, да се учлени на мејлинг листата, да се уклучи во
   проектите.

3. Сите ново внесени во база без разлика дали имаат платено членарина или
   не по default се листаат на главната страна. Во мејлот што го добива
   секој нов член му стои дека ако нејќе да биде излистан да прати мејл.

4. Нови членски се прават откога ќе платиш членарина.

Работата заглави поради тоа што за веќе готовите членски никој не водел
евиденција и затоа 7 души немаат членски(што наскоро ќе се среди)

А тоа што не се внесени пристапниците Уфо немал време си објасни човекот. 

Незнам како може да се фатите за ебаните пристапници кога help-ot ОО,
мозилата не е преведена, нетбабелот не е направен...

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list