Users missing

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Wed May 21 22:47:46 UTC 2003


Историчарите веруваат дека во среда, 21 мај 2003, во 21:55:36 часот [Гринич
+0200] (што е 21:55 каде што живеам јас) Georgi напиша: 

> Незнам како може да се фатите за ебаните пристапници кога help-ot ОО,
> мозилата не е преведена, нетбабелот не е направен...

Ма тоа се све шпиуни на Micro$oft кои сакаат да ја поткопаат организацијата.
Не им давајте членски!

:)

-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
Комјутерот е феномен на непрекинато движење, на брзото создавање и на
миговното збришување на рационалните микро-светови.

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list