????? ?!

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Sat May 24 02:19:50 UTC 2003


On Sat, 24 May 2003 03:17:02 +0200, you wrote:

>    Многу работи ми доаѓаат да ги кажам но во споредба со вас (тебе) јас 
>имам чувство кон тие што се залагаат за развој на ССМ. И налет се, не е 
>се во светот да го види моето име како преведувач на некоја апликација. 
>Тоа е одраснато веќе и не сакам повеќе да се мешам, ќе праќам вести на 
>linux.net.mk (кои и онака не [секогаш] ѓи објавуваат) и воопшто нема да 
>праќам овде пораки зашто гледам дека јас иритирам или провоцирам. 
>Едноставно сака(в)м да се развие ССМ, а сега ќе гледам да се развие СС, 
>слободниот софтвер.

Не иритираш - Ацо само си го кажа мислењето (и начин како да помогнеш
:-)) ). Лично сметам дека текстовите за Qt се многу корисни и донесоа
нешто ново на linux.net.mk - се надевам дека ќе стават типците од
сајтот и икона за Qt, па се да е комплетно ;-)

Точно е дека малку забавивме со членските и ни требаше вакво
размрдување.-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list