Доста е!

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat May 24 12:36:07 UTC 2003


Gemidjy Software Clan wrote:

>
> Дали воопшто некој ми обрна внимание кога замолив да модераторите на 
> linux.net.mk стават икона за QT вестите, налет се овде има 2-3ца од 
> администрацијата и пратив икона. Мислам дека се е личен интерес..


Добро бЕ! Да пцујам ли треба!
Ај проверувај си ги мејловите што ги праќаш за да видиш дека не си 
пратил икона.
Да најдеше и да ми ја пратеше на мејл досега десет пати ќе ја ставев.
Ако мислиш дека се е личен интерес не се замарај.

-- 
ufo


_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list