[LUG] Доста е!

Aleksandar Balalovski @ Gemidjy Software Clan gemidjy at freemail.org.mk
Sun May 25 14:00:12 UTC 2003


Peco Danajlovski wrote:

>>Дали воопшто некој ми обрна внимание кога замолив да модераторите на
>>linux.net.mk стават икона за QT вестите, налет се овде има 2-3ца од
>>администрацијата и пратив икона. Мислам дека се е личен интерес..
>>    
>>
>
>Имаш право човек, навистина се е личен интерес.
>
>Еве јавно кажувам дека Глиша ме подмити со 2500 евра за да ти удрам некоја
>гадна реплика во која ќе кажам дека нема врска тоа со личниот интерес, арно
>ама јас не се продавам така лесно и така ефтино. Се заебал Глиша ако мисли
>со бедна пара да го купи Пецо. :)
>
>Сигурно се чудиш од каде толку пари? Сега ќе ти кажам.
>Глиша & co. беа контактирани од страна на здружените тимови на GTK и GNOME.
>Луѓето исплатиле 10,000 евра за да се забошоти поставањето на таа фамозна QT
>икона. Затоа и те игнорираат толку време со некои безвезни изговори како на
>пример тоа дека воопшто не си ја пратил иконата по мејл.
>
>Се прашуваш како се најдов јас тука? И тоа ќе ти кажам.
>Бидејќи во заговорот учествуваат сите од Слободен Софтвер им требаше некој
>човек од страна за да се оттргне сомнежот дека се работело за лични
>интереси. Изгледа јас им бев одличен за таа намена, ама проценката им беше
>лоша и ете најверојатно многумина си вперуваат пиштол во глава (или користат
>други начини за самоубиство) додека ја читаат оваа порака.
>
>Навистина не можев да седам мирен дека некој профитира со тоа што ти ја
>игнорира QT иконата и мислам дека разоткривањето на овој гнасен случај е
>најмалку што можев да сторам вакво нешто повеќе да не се повтори.
>
>Се надевам дека ти ги разјаснив работите. Толку од мене, сега идам да го
>сквернавам безживотното тело на Глиша... :)
>
>  
>
/me was a little bit (MORE) drunk the other day...се извинувам, тропав

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list