sajtot - novi stvari

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Mon May 26 04:42:44 UTC 2003


Заборавив - линкот „за Слободен софтвер Македонија“ треба да се
премести на повпечатливо место или едноставно самиот да се направи
повпечатлив.


Едно решение е да се најде лево од линковите „LINUX.NET.MK |
SOFTVER.ORG.MK“

Друго решение е да се смести некаде на главната страна - со исто така
голем наслов како и насловот на последната вест за да биде повпечатлив
- се разбира тогаш не би се наоѓал линкот на секоја страница.

Трето е да се смени бојата на линкот во некоја повпечатлива - пр.
некоја нијанса на црвено.

-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm ore
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list