sajtot - novi stvari

Zlatko Trajceski zlat at bagra.net.mk
Mon May 26 10:27:18 UTC 2003


Александар Савиќ wrote:
> 
> Кодекс (дигитално печатење) донираше 150 пластични опаковки за цедеа со 
> *?ТАКВИ?? *во боја за
> 
> 
> Немој да ми кажете дека ова било available online...

Се чека Снајпер да ги подреди спонзорите и да ги тргнеме тие глупостите 
кој што донирал - бидејќи и дел од нив и не се најточни.


> 
> Друго нешто. Можеби се сменија едно десет сета на икони кога се сурфа 
> под други пребарувачи (пр. Мозила). Јас користам Mozilla, но кога ќе 
> вклучам од друго место ИЕ, ги гледам првите-првите икони. Why?
> 

Намерно - бидејќи најновите икони изгледаат лошо во IE.


-- 
_(null)

_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list