sajtot - novi stvari

Дарко Николовски darkon at npk.com.mk
Mon May 26 11:27:40 UTC 2003


Zlatko Trajceski wrote:

> Александар Савиќ wrote:
>
>>
>> Кодекс (дигитално печатење) донираше 150 пластични опаковки за цедеа 
>> со *?ТАКВИ?? *во боја за
>>
>>
>> Немој да ми кажете дека ова било available online...
>
>
> Се чека Снајпер да ги подреди спонзорите и да ги тргнеме тие 
> глупостите кој што донирал - бидејќи и дел од нив и не се најточни.
>
>
>>
>> Друго нешто. Можеби се сменија едно десет сета на икони кога се сурфа 
>> под други пребарувачи (пр. Мозила). Јас користам Mozilla, но кога ќе 
>> вклучам од друго место ИЕ, ги гледам првите-првите икони. Why?
>>
>
> Намерно - бидејќи најновите икони изгледаат лошо во IE.
>
>
не ме чеккај јас да ги подредувам спонзорите . . .
јас реков дека не е лошо да се има систем на бодување и дадов некои идеи 
. . како на пример пазарната вредност на донацијата.  .. но колку што се 
сеќавам рековте дека тоа е тешко да се направи и го забаталивте.


во секој случај . . нека седат и неподредени .  .само да ги нема тие 
глупости кој што дал . .  мислам тоа е сранјеееее_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list