sajtot - novi stvari

Александар Савиќ savica at mt.net.mk
Wed May 28 21:59:06 UTC 2003


Zlatko Trajceski wrote:

>Глупостите треба да се тргнат - чекаме реакција.
>
>  
>
Треба... А и многу работи кои се изнесени таму не се целосно точни. Јас 
уште на почетокот кажав дека не ми се допаѓа вака да стојат објаснувања 
кој што направил и како направил... Само името и линкот. Finnito.


-- 
Seven of Nine, tertiary adjunct, unimatrix 01. But you may call me Seven of Nine.
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list