[Ossm-members] SOS tan OK

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Sat Nov 1 10:42:41 UTC 2003


On Sat, 1 Nov 2003 10:11:39 +0100, you wrote:

>Ќе направиме само ако повеќе луѓе речат дека ќе дојдат, ако не, тогаш нема. 
>Јас мислам дека „многумината“ го викаат тоа, онака уз муабет, на минување... 
>Како и да е, најдобро место за еден помасовен собир би бил пабот во МНТ, 
>Инглиш или како и да се вика. Таму има големи маси на кои што, збиено може 
>да се седат и 10-тина луѓе :)

Само што ми текна на местото и одма примам емаил со предлог за него
:_)) Би можело таму. Ајде до денес - сабота вечер праќајте и други
предлози.


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list