[Ossm-members] Mozilla проблем

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Mon Nov 3 12:08:13 UTC 2003


<window id="main-window"
^

<key id="key_tabextensions_saveTabSession"
--^

Ова ми го јавува ко грешка од кога си ги инсталирав сите екстензии кои ги
користев и порано во Firebird. Со оригиналната верзија супер си работи.

  

-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
More information about the Ossm-members mailing list