[Ossm-members] Mozilla проблем

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Nov 3 12:35:32 UTC 2003


> <window id="main-window"
> ^
>
> <key id="key_tabextensions_saveTabSession"
> --^
>
> Ова ми го јавува ко грешка од кога си ги инсталирав сите екстензии
> кои ги користев и порано во Firebird. Со оригиналната верзија супер
> си работи.

Нешто не е разбирливо во твојава порака...
WTF are you talking about?!?!?


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

   Unix gives you enough rope to shoot yourself in the foot.
More information about the Ossm-members mailing list