[Ossm-members] Mozilla проблем

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Nov 3 14:15:58 UTC 2003


На 03 ное 2003 (понеделник), Дамјан Георгиевски напиша:

> > Ова ми го јавува ко грешка од кога си ги инсталирав сите екстензии
> > кои ги користев и порано во Firebird. Со оригиналната верзија супер
> > си работи.
> 
> Нешто не е разбирливо во твојава порака...
> WTF are you talking about?!?!?

Кога инсталира ектензија некоја му прави проблем македонскта верзија. 
Јас мислам дека е до самите екстензии...ама ме мрзи да проверувам

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list