[Ossm-members] Re: Mozilla проблем

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Mon Nov 3 15:19:43 UTC 2003


Историчарите веруваат дека во понеделник, 03 ноември 2003, во 15:15:58 часот
[Гринич +0100] (што е 15:15 каде што живеам јас) Georgi напиша:

> Кога инсталира ектензиша некоша му прави проблем македонскта верзија.
> Јас мислам дека е до самите екстензии... ама ме мрзи да проверувам

Која е поентата да се користи фајрбрд без екстензии?
-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
ERROR #1071:  Company tech support out to lunch.


More information about the Ossm-members mailing list