[Ossm-members] Re: Mozilla проблем

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Nov 3 16:33:06 UTC 2003


На 03 ное 2003 (понеделник), Гоце Николов напиша:

> > Кога инсталира ектензиша некоша му прави проблем македонскта верзија.
> > Јас мислам дека е до самите екстензии... ама ме мрзи да проверувам
> 
> Која е поентата да се користи фајрбрд без екстензии?

Па нема поента де. 
Имам индции дека екстензиите се проблем - не сфаќаат ништо друго освен
англиски - ама ме мрзи да проверувам. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list