[Ossm-members] Re: Mozilla проблем

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Mon Nov 3 17:58:24 UTC 2003


Историчарите веруваат дека во понеделник, 03 ноември 2003, во 17:33:06 часот
[Гринич +0100] (што е 17:33 каде што живеам јас) Georgi напиша: 

> Имам индции дека екстензиите се проблем - не сфаќаат ништо друго освен
> англиски - ама ме мрзи да проверувам. :)

Мене Tabbrowser ми треба ко леб :) Другото мање више... Али па ме мрзи да
бришам, ставам пак...-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
ANTACID: Haloosinagenic drugs used by little bugs.
More information about the Ossm-members mailing list