Re: [Ossm-members] Mozilla проблем

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Mon Nov 3 18:15:55 UTC 2003


On Mon, 3 Nov 2003 13:08:13 +0100, you wrote:

><window id="main-window"
>^
>
><key id="key_tabextensions_saveTabSession"
>--^
>
>Ова ми го јавува ко грешка од кога си ги инсталирав сите екстензии кои ги
>користев и порано во Firebird. Со оригиналната верзија супер си работи.
>
>  

И мене ми го јавуваваше истово верзијата со инсталерот одма после
инсталација на њин2000 - зип верзијата немаше проблеми.

Да појаснам - кога ќе ја стартувам Мозила се појавува еден прозор со
горната порака наместо мозилата.


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list