[Ossm-members] Potpist - vidov shto e problemot

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Nov 3 18:44:57 UTC 2003


> Дамјан има ли некаде во тоа листа-програмот кај што си наместил utf-8
> некаде да форсира?

да

> Потписот на листата го праќа како утф-8, а пошто мојата порака е
> исо-5 кога ги спаја кај тебе ги прави мултипарт порака и е без врска.
>
> Сфаќаш на што се жалам 

да и не
(сфаќам што се дешава и не сфаќам што ти смета)

> и дали можеш да го средиш како и до сега што си било?

не


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

      Secret hacker rule #11: hackers read manuals.
More information about the Ossm-members mailing list