[Ossm-members] Potpist - vidov shto e problemot

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Nov 3 18:21:25 UTC 2003


> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members


Дамјан има ли некаде во тоа листа-програмот кај што си наместил utf-8
некаде да форсира?

Потписот на листата го праќа како утф-8, а пошто мојата порака е исо-5 кога
ги спаја кај тебе ги прави мултипарт порака и е без врска.

Сфаќаш на што се жалам и дали можеш да го средиш како и до сега што си било?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list