[Ossm-members] Revolution OS

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Nov 3 19:32:06 UTC 2003


Како што некои веќе знаат ОССМ спрема проекции на Revolution OS. За сѐ 
да биде како што треба, потребен ни е македонски превод на филмот. Значи 
еден доброволец да ги земе англиските (или српските ако му е полесно) 
subtitles и да ги преведе на македонски. Друг доброволец (или истиот), 
кој што има DVD плеер на компјутерот да открие дали некое програмче во 
LINUX може посебно да пушта subtitles паралелно додека пушта и филм од 
DVD.


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

      1044 1072 1084 1112 1072 1085 
  1043 1077 1086 1088 1075 1080 1077 1074 1089 1082 1080
More information about the Ossm-members mailing list