[Ossm-members] Revolution OS

Игор Петрески igor at pcinfo.com.mk
Tue Nov 4 07:34:02 UTC 2003


Дамјан Георгиевски wrote:

>Како што некои веќе знаат ОССМ спрема проекции на Revolution OS. За сѐ 
>да биде како што треба, потребен ни е македонски превод на филмот. Значи 
>еден доброволец да ги земе англиските (или српските ако му е полесно) 
>subtitles и да ги преведе на македонски. Друг доброволец (или истиот), 
>кој што има DVD плеер на компјутерот да открие дали некое програмче во 
>LINUX може посебно да пушта subtitles паралелно додека пушта и филм од 
>DVD.
>
>
>
>
>
>
>  
>
А каде може да се најадат преводите? На српски и Англиски?
ИгорMore information about the Ossm-members mailing list