[Ossm-members] MKConvert0.2 is out :-D

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Nov 6 16:01:42 UTC 2003


Riste Pejov напиша: 

> Коментари .....

Го пробав макрово од $HOME/OO.... 

1. Во насловната лента пишува верзија 0.1. Треба да биде 0.2
2. Фали копче Излези.
3. Она мало ш со Shift никогаш не ми се свиѓало. Нели е боље да биде 
Мало „ш“ се внесува со Shift+[...?
4. Не си напишал каде да се пријавуваат багови. info at ss.org.mk не е баш 
најдобро место за тоа.
5. Прозорчето About е помало од текстот што го содржи, а нема scrollbar.
6. Дали е можно да се направи некако го отвараш фајлот во OO и од таму го 
инсталираш макрото? Ова чисто за да не мора да се прави рачно процедурата 
на додавање линии во тие фајловите.
7. Кога одам Tools->Macros->Macro (во ОО.о 1.1) ги гледам сите скрипти (да 
ги крстиме така). Дали може да се направи да се гледа само StartMKConvert?
8. Добив Basic Runtime error, Property or method not found. Се обидував да 
конвертирам документ со табела. Успешно одеше конверзијата на текстот до 
табелата. Кога стигна до табелата се јави грешката.-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list