[Ossm-members] Revolution OS

Aleksandar Simonovski aleksandar at unet.com.mk
Tue Nov 4 10:20:32 UTC 2003


On Mon, 3 Nov 2003 20:32:06 +0100
Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk> wrote:

> Друг доброволец (или истиот), 
> кој што има DVD плеер на компјутерот да открие дали некое програмче во 
> LINUX може посебно да пушта subtitles паралелно додека пушта и филм од 
> DVD.

А зошто  да не биде DivX па фино лепо со MPlayer не се пушти филмот со преводот,
или мора да биде DVD поради звукот.
More information about the Ossm-members mailing list