[Ossm-members] Re: Revolution OS

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Nov 4 13:30:35 UTC 2003


На 04 ное 2003 (вторник), Darko Nikolovski напиша:

> Aleksandar Simonovski напиша:
> 
> >On Mon, 3 Nov 2003 20:32:06 +0100
> >Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk> wrote:
> >
> >
> >>Друг доброволец (или истиот), 
> >>кој што има DVD плеер на компјутерот да открие дали некое програмче во 
> >>LINUX може посебно да пушта subtitles паралелно додека пушта и филм од 
> >>DVD.
> >
> >
> >А зошто  да не биде DivX па фино лепо со MPlayer не се пушти филмот со 
> >преводот,
> >или мора да биде DVD поради звукот.
> >
> >_______________________________________________
> >Ossm-members mailing list
> >Ossm-members at hedona.on.net.mk
> >http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >
> >
> Јас колку што знам Xine не би требало да има проблем со тоа
> и мислам дека може да зима превод офд било кој субтитле.. нормално со 
> соодветните плагини
> 
> 
> во секој случај за преводот... јас ке го направа
> 
> ке го земам денеска ке го решам :)
> 
> -- 
> Regards,
> Darko Nikolovski
> ----------
> National Payment Card A.D. - Skopje
> Kuzman Josifovski Pitu br.1
> 1000 Skopje
> tel. ++389 2 3293 804
> mob. ++389 70 585 218
> e-mail: darkon at npk.com.mk
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members

Научи да пишуваш!

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list