[Ossm-members] Re: 2nd hard

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Tue Nov 11 11:21:40 UTC 2003


> Што се тиче до компајлирање на кернелот, бар то ми претставува задоволство
> :)), сепак Слек јузер сум ;)
> 
> квешчн: Дали секогаш морам да правам make modules & make modules_install
> или само кога правам некој модул?? (јас практикувам кога опцијата ја
> вклучувам во кернелот те. не правам модул да не ги користам овие команди)

Само кога правиш модул треба ... 
али не те сфатив... кернелот го build-аш комплет не користиш модули
воопшто??


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

      Give a man a fish and you feed him for a day;
   teach him to use the Net and he won't bother you for weeks.More information about the Ossm-members mailing list