[Ossm-members] Re: 2nd hard

oJLe ojle at eunet.yu
Tue Nov 11 13:16:10 UTC 2003


Во <3fb0c643 at news.mt.net.mk>, дамјан г. напиша:

> Само кога правиш модул треба ... 
> али не те сфатив... кернелот го build-аш комплет не користиш модули
> воопшто??

Не,не,не. Таман работа да не користам модули :)
Него ти викав дека кога го рекомпајлирам кернелот и кога не додавам
никаков нов модул, нема потреба да ги извршувам тие командиMore information about the Ossm-members mailing list