[Ossm-members] Re: pravilno imenuvanje

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Nov 22 15:20:42 UTC 2003


> >Од правописна гледна точка треба да стои Опенофис или Openoffice?
> 
> OpenOffice.org e celosnoto i pravilno ime!

Македонија на кирилица е правилно име па странците викаат Macedonia, 
Makedonien? 

Што мислат другите за именување на програмите?

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list