[Ossm-members] Malku statistika

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Tue Oct 28 08:19:46 UTC 2003


Колку пати е превземен OpenOffice на македонски од страната на SourceForge:
http://sourceforge.net/project/stats/?group_id=82684

Колку пати некој се обидел да го превземе (само ако кликнал на линкот) OOo
на македонски од penguin.linux.net.mk:
2669

Колку регистрирани Linux корисници има на counter.li.org:
http://counter.li.org/reports/place.php?place=MK

Колку пати и каде се спомнува поимот "Слободен софтвер" на македонскиот
интернет простор (.mk), со исклучок на нашите сајтови (ossm.org.mk,
ss.org.mk, softver.org.mk, linux.net.mk):
http://tinyurl.com/snfn

Колку пати и каде се спомнува поимот "Free software macedonia" на
интернет, со исклучок на нашите сајтови:
http://tinyurl.com/snfo

Колку пати и каде се спомнува поимот "Linux" на македонскиот интернет
простор (.mk), со исклучок на нашите сајтови:
http://tinyurl.com/snfp
-- 
!edis gnorw eht morf siht ta gnikool era uoY

More information about the Ossm-members mailing list