[Ossm-members] Re: SS CD Kompilacija

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Oct 30 17:21:05 UTC 2003


Ivan Stojmirov wrote:

> Потребни се:
> - Предлози за друг софтвер кој би се нашол на CD-то.
> - Линукс (и било каква друга) документација (книги, упатства, штоидае) 
> објавена под некоја слободна лиценца.
> - Предлози за било каков друг материјал кој би бил корисен ако се 
> додаде во компилацијата.


Софтвер: psi
Текстови: можеме да ставиме html со текстови од Linux.net.mk, Mksoftver, 
како и „Што е СС?“ и  „За Нас“.

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list