[Ossm-members] Re: SS CD Kompilacija

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Thu Oct 30 13:03:18 UTC 2003


> > - Линукс (и било каква друга) документација (книги, упатства, штоидае)
> > објавена под некоја слободна лиценца.
> > - Предлози за било каков друг материјал кој би бил корисен ако се
> > додаде во компилацијата.
>
> Софтвер: psi
> Текстови: можеме да ставиме html со текстови од Linux.net.mk, Mksoftver,
> како и „Што е СС?“ и  „За Нас“.

Мозилата кога ќе се инсталира, дефаулт homepage да биде извадок од нашата веб страна
(10-тина страници) кој ќе се инсталира локално на диск заедно со мозилата.
More information about the Ossm-members mailing list