[Ossm-members] преводи од oo 1.0.2

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Oct 30 18:37:46 UTC 2003


Ја уште еднаш да прашам, ги чува ли некој стартите .po датотеки што ги 
преведувавме на првиот маратон, ми требаат за омош околу превод на оо 1.1.

И ако ги има некој спакувани сите .po преведени од KDE, нека ми ги 
прати, Данко не го апдејтувал тој пакетот со преводи на sf.net којзнае 
од кога.

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list