[Ossm-members] Re: SS CD Kompilacija

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Oct 30 23:10:18 UTC 2003


Дамјан Георгиевски wrote:

>Преводот не е во iso8859-1, туку xmms е fucking гтк1 апликација и уопште 
>не знае да се снајде со фонтови како што треба. Мислам дека xmms треба 
>да се батали - добар player е, ама gtk1 sucks за локализација.
>

Јас кога го отворив .po фајлот тој енкодинг го видов. Незнам од тогаш 
дали е апдејтуван преводот.

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list