Glasanje: ime za makedonskata linux distribucija

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Sep 1 20:38:15 UTC 2003


На 01 сеп 2003 (понеделник), Дарко Николовски напиша:

> идеата за гласањето на багра и мене ми се свиѓа.. со тоа што мислам дека 

> уште десетина најчесто посетувани македонски портали.

Кај се залетувате бе...што ако има да се гласа за името на топ 10-те сајтови
во Македонија... направил ли некој страна за дистрибуцијата за да знаат луѓето
за што тоа гласаат?

-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list