[Ossm-members] Re: закон

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Apr 1 00:36:00 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша:

>:)))))))))))))) 
>Уфо бе уфо, ме срамиш. 
>

Ова е премногу, да си легнам ја пред да наебам уште еднаш... :))

Него идејата сепка не е лоша. :)

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list