[Ossm-members] Re: KDE vs. GNOME showdown :)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Apr 1 17:03:56 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>сме, предлагам да се пријават заинтересираните. Идејава инаку е на Уфо, и 
>он е капитен на GNOME екипата, утвари ќе биде ако си дојде до тој викенд. 
>  
>

Секако дека ќе дојде.

Гномаши спремни ли сте да клоцнеме some K-asses?! :)

>И да ја искористам поракава да се нафлат идеи и за venue на овој настан. 
>Мене лично како најпогоден ми се чини дворот на Корчагин.
>

Абе градски парк е закон. Корчагин е цименто, не играм на тврд терен со 
Глиша и со Атомик... :)

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list