[Ossm-members] Re: KDE vs. GNOME showdown :)

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Fri Apr 2 06:36:35 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Секако дека ќе дојде.
>
> Гномаши спремни ли сте да клоцнеме some K-asses?! :)
>
Ок, онда јас сум за, Уфце ако има таму у белгија пошто на цебит видов 
такви, купи еден пар Адидас со извезено G-Unit  од страна :)
Јас сум за G-Team. Ај време да им се објасни на К-окошкиве како се игра 
фудбал. А може баскет ?More information about the Ossm-members mailing list