[Ossm-members] Re: За прес

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Apr 2 20:16:14 UTC 2004


Riste Pejov напиша:

> Контактирал некој со луѓево ? Ако не, да им чкрабнам два три реда.


Колку што знам јас никој. Пиши им.

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list