[Ossm-members] Re: KDE vs. GNOME showdown :)

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Fri Apr 2 07:48:38 UTC 2004


Riste Pejov wrote:
> Ок, онда јас сум за, Уфце ако има таму у белгија пошто на цебит видов 
> такви, купи еден пар Адидас со извезено G-Unit  од страна :)
> Јас сум за G-Team. Ај време да им се објасни на К-окошкиве како се игра 
> фудбал. А може баскет ?

И ја мислам дека баскет е подобро.  :-)
K vs G = 50:100




-- 
If at first you don't succeed, call it version 1.0.





More information about the Ossm-members mailing list